***       Водещите вечерни новини       на 29 декември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 29 декември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Радев връчва мандата на „Промяната“ на 3 януари. Повече за руската заплаха за журналиста Христо Грозев


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 29 декември   

 

На 3 януари, вторник, в 11.00 часа на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев ще връчи мандат за сформиране на държавно управление на претендента за министър-председател, посочен от втората по бройка парламентарна група в 48-ото Народно заседание - тази на „ Продължаваме промяната “.

В същия ден " Продължаваме промяната " е отправила покана към всички парламентарни групи, които са взели участие в разискванията за възможна реализация на втория мандат. Политическа партия изготвят програмна декларация с национални предпочитани задания, като се надяват тя да бъде гласувана в пленарна зала. Ако ли не бъде, няма и да предложат състав на проектокабинет. 

***

***

Доста смела импровизация по тематиката:

„ Подчертах, че проучването на родни езици, включително и на български, е единствено добре пристигнало в нашата многонационална страна. А що се отнася до Грозев, то не става дума за преследването му поради журналистическа активност. При нарушение на съветското законодателствo правни последствия настъпват без значение от рода на активността или поданството “.

***

***

С очебийно по-едър шрифт за русофили и българомразци:

„ По-рано през днешния ден посланикът на Русия в България Елеонора Митрофанова  беше извикана на среща в Министерството на външните работи. 

На срещата БЕШЕ ОБСЪДЕНА ЗАБРАНАТА ЗА ИЗУЧАВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК В ОКУПИРАНИТЕ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ РАЙОНИ НА УКРАЙНА, СВАЛЯНЕТО НА ПОРТРЕТИ НА БЪЛГАРСКИ ИСТОРИЧЕСКИ ЛИЧНОСТИ, както и оповестеното търсене на българския проверяващ публицист Христо Грозев “.

***

Внимание! Не е за хора със сърца във формата на петолъчки!

***

Щяхме „ да мрем “ без съветския газ, не умряхме; след това и за нуклеарното гориво „ нямаше опция “… изобщо България е цялостна с едни „ специалисти “, жалост да ти стане…

***

„ Никой не подозираше, че 2022 година ще завърши по този метод “, съобщи Хабек пред ДПА и добави, че съветският президент Владимир Путин губи войната на бойното поле поради оръжията, които украинската войска получава от Европа, НАТО и Съединени американски щати и които употребява " ловко, стратегически, рационално и героично ".

 

***

***

Бразилският „ Доналд Тръмп “ Болсонаро се пробва да манипулира почитателите си по образеца на американския оригинал…

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР